Verkoopwagen kopen

Bij Rentwereld koop je de nieuwste modellen (casco) verkoopwagens van DutchTrailers. Naast dat wij zelf al jarenlang gebruik maken van deze wagens voor de bouw van onze frietwagens, zijn wij ook dealer van de casco verkoopwagens. Omdat wij zelf intensief werken met deze wagens, weten we precies welke verkoopwagen geschikt is voor jouw vraag. Wil je liever een verkoopwagen op maat laten bouwen? Dan kun je bij Rentwereld rekenen op een betrouwbare begeleiding, advies en een passend ontwerp op maat.

Meer informatie
Meer

Ons volledige verhuur en verkoop assortiment

  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
Filteren

Waarom een verkoopwagen van Rentwereld kopen?

Wij werken uitsluitend met verkoopwagens van DutchTrailers. Een Dutch Trailer verkoop/marktwagen is er een, die uitblinkt in prijs en kwaliteit. De beste materialen en solide constructies zorgen voor een lange levensduur en zeer goede rijeigenschappen.

DutchTrailers verkoopwagens zijn goed geïsoleerd, van alle markten thuis en multi-inzetbaar.

verkoopwagen-kopen-meer-informatie

Van alle markten thuis

Rentwereld is er niet alleen voor jou wanneer je een mobiele voorziening wil kopen, maar ook wanneer je dit wil huren. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons verhuur assortiment van woonunits, mobiele badkamers, toiletwagens, koel- en vriesaanhangers en frietwagens.

Veelgestelde vragen

Wat kost een marktwagen?

Onze verkoopwagens zijn breed in te zetten, zo ook als marktwagen. De prijzen van onze wagens verschillen. Dit is allemaal afhankelijk van de beschikbaarheid, afleverlocatie en transportkosten. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of vraag een specifieke offerte voor een verkoopwagen aan!

Waar kan ik een verkoopwagen allemaal voor gebruiken?

Onze Casco verkoopwagens koop je niet-gemeubileerd. Daarom zijn  ze breed in te zetten. Je kunt zelf de invulling geven. Gebruik hem bijvoorbeeld als marktwagen voor jouw producten, of gebruik hem als viskraam.

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: