Verkoopwagen kopen

Bij ons koop je de nieuwste modellen (casco) verkoopwagens van DutchTrailers. Naast dat wij zelf gebruik maken van deze wagens voor de bouw van onze frietwagens, zijn wij ook dealer van de verkoopwagens. Omdat wij zelf werken met deze wagens, weten we welke geschikt is voor jouw vraag. Liever eentje op maat laten bouwen? Dan kun je bij ons rekenen op goede begeleiding en advies.

 • Advies en ontwerp op maat
 • Zeer snelle levering
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
Bekijk producten
Meer

Verkoopwagen kopen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom een verkoopwagen van Rentwereld kopen?

Wij werken uitsluitend met verkoopwagens van DutchTrailers. Een DutchTrailer verkoop/marktwagen is er een, die uitblinkt in prijs en kwaliteit. De beste materialen en solide constructies zorgen voor een lange levensduur en zeer goede rijeigenschappen.

DutchTrailers verkoopwagens zijn goed geïsoleerd, van alle markten thuis en multi-inzetbaar.

Verkoopwagen kopen - goede rijeigenschappen

Multi-inzetbaar

Wanneer je een verkoopwagen bij Rentwereld koopt, koop je er een die geheel op maat wordt ontworpen en gemaakt. Afhankelijk waarvoor jij jouw verkoopwagen wil inzetten, voorzien wij je van passend advies. Wij hebben jarenlange ervaring, dus je weet altijd dat je goed advies krijgt, gebaseerd op jarenlange opgedane kennis.

Wil je de verkoopwagen inzetten als marktwagen, is het bijvoorbeeld handig om te weten waar je aan dient te denken qua voorzieningen en indeling van de wagen. Misschien wil je hem wel inzetten als grillwagen, viskraam of broodjeswagen. Ook dan is het handig om te weten hoe je de wagen het best kan indelen. De indeling van de verkoopwagen is namelijk van grote invloed op de wegligging.

De verkoopwagens zijn voor bijna alle doelen in te zetten. Hier wat voorbeelden:

 • Presentatiewagen
 • Broodjeswagen
 • Churroswagen
 • Grillwagen
 • Poffertjeswagen
 • Viskraam
verkoopwagen kopen foodtruck rentwereld 2

Ook onze standaardmodellen beschikken over diverse voorzieningen

Ook zonder de keuze voor maatwerk zorgen we ervoor dat je met een standaardmodel bent voorzien van diverse benodigdheden. Zo beschikt de buitenkant van de verkoopwagen over vier handgrepen die het mogelijk maken om de wagen eenvoudig te manoeuvreren. Wil je de wagen stil- en vastzetten, dan maak je gebruik van sterke uitdraaisteunen aan de zijkanten van de verkoopwagen. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de veiligheid wanneer de wagen rijdt. Daarom is hij voorzien van goede achteruitrij verlichting.

Ook over de stroomvoorziening is nagedacht. De verkoopwagens beschikken over een 230V systeem met buitenaansluiting. Met deze stroom is het mogelijk om gebruik te maken van vier stopcontacten en TL-verlichting door middel van een lichtschakelaar. Verder beschikt het systeem over een eigen zekeringskast.

Van alle markten thuis

Rentwereld is er niet alleen voor jou wanneer je een verkoopwagen wil kopen. Ook andere mobiele voorzieningen kunt u bij ons kopen. Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment in toiletwagens, mobiele badkamers, koelcellen en vries- en koelaanhangers.

Naast de verkoop van mobiele voorzieningen, verzorgen wij ook verhuur van hoge kwaliteit mobiele voorzieningen. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons verhuur assortiment van woonunits, mobiele badkamers, toiletwagens, koel- en vriescellen, koel- en vriesaanhangers en frietwagens.

Veelgestelde vragen

Wat kost een marktwagen?

Onze verkoopwagens zijn breed in te zetten, zo ook als marktwagen. De prijzen van onze wagens verschillen. Dit is allemaal afhankelijk van de beschikbaarheid, afleverlocatie en transportkosten. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of vraag een specifieke offerte voor een verkoopwagen aan!

Waar kan ik een verkoopwagen allemaal voor gebruiken?

Onze Casco verkoopwagens koop je niet-gemeubileerd. Daarom zijn  ze breed in te zetten. Je kunt zelf de invulling geven. Gebruik hem bijvoorbeeld als marktwagen voor jouw producten, of gebruik hem als viskraam.

Dealer van: