Vermaalpomp huren

Ben je op zoek naar een goede, hoge kwaliteit vermaalpomp? Bij Rentwereld huur je met gemak een Homa vermaalpomp voor jouw toiletwagens!

  • Beschikt over een krachtige dubbele pomp met versnijders
  • Kan tot wel 300 meter afvalwater wegpompen
  • Is door RVS-lepelframe eenvoudig te verplaatsen
  • Minimaliseert de kans op verstoppingen
Bekijk product
Meer

Vermaalpomp huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • Ruime voorraad
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Onze Homa vermaalpomp

Je beschikt al over een toiletwagen, maar de locatie van de voorziening bevindt zich op een langere afstand dan 5 meter van de riolering? Met onze vermaalpompen lossen wij de problemen voor je op. Onze vermaalpompen kunnen worden ingezet wanneer er geen afvoer in de buurt is.

Ze beschikken over twee krachtige pompen die het afvalwater versnijden en tegelijk wegpompen. Hierdoor minimaliseer je de kans op verstoppingen. De uitloop van de pompen beschikt over aansluitingen voor afvoerslangen. Deze slangen vervoeren het afvalwater naar het riool.

Compact maar krachtig

Onze vermaalpomp heeft een kubusvorm van 90 cm x 90 cm x 100 cm (L x B x H). Hij neemt dus weinig ruimte in beslag en zal niet opvallen op jouw event.

Ondanks de grootte van de pomp is hij enorm krachtig. Het is zelfs mogelijk om hem in te zetten voor meerdere toiletwagens tegelijkertijd. De pomp heeft namelijk meerdere aansluitpunten.

Onze krachtige Homa vermaalpomp kan tot wel 300 meter ver pompen en 36 meter omhoog pompen. Daarbij heeft hij een capaciteit van 21m3 per uur! Dus voor enorm lange afstanden is deze uitermate geschikt.

vermaalpomp - belangrijke voorzieningen

Belangrijke voorzieningen

De pomp heeft een 380V/32A aansluiting als stroomvoorziening. Hiervan is de mannelijke aansluiting aan het frame gemonteerd. Bij de toepassing van toiletwagens wordt veel water gebruikt. Om alles veilig te houden is de pomp voorzien van een waterdichte elektromotor.

Niet alleen water kan een probleem vormen. Ook de geur is een belangrijk aspect. Daarom is de container van de vermaalpomp gemaakt van niet-rottend en gas- en geurdicht kunststof.

Rentwereld staat altijd voor je klaar!

Een hygiënisch en soepel evenement, dat is waar wij je bij helpen! Er kan op jouw event altijd iets voorvallen met de voorzieningen. Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. In bijna alle gevallen helpen wij je binnen 2 uur. Van ’s nachts, ’s ochtends tot weekenden. Wij helpen bij het voorkomen en oplossen van problemen op jouw evenement!

Dealer van: