VIP toiletwagen - intro

VIP toiletwagen van Luxury Loo:

Stijlvolle luxe, design en functionaliteit

Wie aan een toiletwagen denkt, denkt niet meteen aan een luxe ervaring. Dat dat tóch mogelijk is, bewijst de samenwerking tussen Rentwereld en JEE-O.

Maak kennis met de Luxury Loo, een VIP toiletwagen met de ultieme combinatie van functionaliteit en elegantie.

VIP toiletwagen huren?

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Scherpe prijzen
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57
VIP toiletwagen - wasbakkenVIP toiletwagen - urinoirsVIP toiletwagen - deurenVIP toiletwagen - wasbakken en spiegelsVIP toiletwagen - behangVIP toiletwagen - buitenkant
VIP toiletwagen - kranen

+14

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

De samenvoeging van luxe en design

Wanneer men denkt aan toiletwagens, wordt luxe meestal niet direct geassocieerd. Maar de ‘Luxury Loo’ toiletwagens zijn hier om dat te veranderen. Deze VIP toiletwagens, voortgebracht uit de creatieve samenwerking tussen JEE-O en Rentwereld, verenigen de robuuste elegantie die JEE-O kenmerkt met doordachte functionaliteit.

Pure stijl in elk detail

De ‘Luxury Loo’ straalt stijl uit. Het ontwerp, met een zwart marmereffect en elementen in een matte gouden afwerking, ademt klasse. Van de zorgvuldig ontworpen toiletten tot de functionele zeepdispensers en waskommen, is elk element met precisie vormgegeven. De touchless designkranen, naast functioneel, dragen ook bij aan waterbesparing. De ‘Luxury Loo’ biedt zo een ongeëvenaarde ervaring voor elke gebruiker.

Onze VIP toiletwagen is er voor elke gelegenheid

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, privé evenement, of beurs organiseert, de ‘Luxury Loo’ past bij verschillende gelegenheden. Eén VIP toiletwagen kan tot wel 200 personen voorzien van hoogwaardig sanitair. Deze toiletwagens tillen de sanitaire voorzieningen van je gelegenheid naar een hoger niveau en passen naadloos bij de uitstraling van je event.

Wat biedt de VIP toiletwagen?

De ‘Luxury Loo’ biedt:

 • Drie afgesloten damestoiletten
 • Drie urinoirs
 • Eén afgesloten herentoilet
 • Twee luxe waskommen per kant
 • JEE-O zeepdispensers
 • Touchless designkranen

Kortom, een ervaring van ultiem comfort en luxe voor al je gasten.

Rentwereld

De Luxury Loo is het resultaat van een mooie samenwerking tussen verschillende experts. Het initiatief en ontwerp komt van de designers van JEE-O, en het idee is uitgevoerd door Rentwereld. Rentwereld is de ultieme totaalpartner als het gaat om sanitaire oplossingen. Het bedrijf staat voor kwaliteit en gemak voor grote en kleine evenementen in de hele Benelux.

Over JEE-O

Robuust en krachtig design en altijd onderscheidend in eenvoud: dat is wat de badkamer concepten van JEE-O typeren. Producten met rust en ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe. JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is een vrijstaande douche waarbij design voorop staat. Hierna wordt de functionaliteit toegevoegd. Door deze werkwijze ontstaan unieke designs die samen een complete collectie vormen om een bijzonder badkamerconcept te creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen de beleving van douchen en baden in eindeloze sferen te laten ontdekken. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot internationale speler en inmiddels zijn de producten wereldwijd te verkrijgen. In de collectie vind je meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, de baden en waskommen van het mooie materiaal DADOquartz.

Bekijk de website voor alle informatie over JEE-O.

Wil je jouw evenement naar een hoger niveau tillen met de ‘Luxury Loo’ VIP toiletwagens? Vraag direct een offerte aan en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Dealer van: