Luxury Loo Toiletwagens: 'n Classy privé-moment

Bij het horen van het woord ’toiletwagen’ denken velen niet meteen aan een luxueuze ervaring. Toch bewijst de samenwerking tussen Rentwereld en JEE-O dat dit absoluut mogelijk is. Maak kennis met de Luxury Loo, een verfijnde toiletwagen die de ultieme combinatie biedt van functionaliteit en elegantie.

Verder lezen

Luxury Loo huren?

  • Onvergetelijke gastervaring
  • Uniek JEE-O design
  • Luxe waskommen en zeepdispensers
  • Geschikt tot 200 personen
  • 3 afgesloten damestoiletten
  • 3 urinoirs en 1 afgesloten herentoilet

Stijlvol en robuust

De Luxury Loo belichaamt de perfecte harmonie tussen robuustheid en luxe stijl, kenmerkend voor JEE-O. De smaakvolle combinatie van zwart marmerachtig design en elementen in matgoud straalt pure klasse uit. Deze toiletwagen biedt gebruikers een exclusieve sanitaire ervaring.

Elk detail van de Luxury Loo is met zorg ontworpen en rijkelijk vormgegeven. En dan bedoelen we ook echt elk detail: van de prachtig vormgegeven toiletten tot de verfijnde zeepdispensers en schitterende waskommen. Niet te vergeten de touchless designkranen, die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Met de Luxury Loo biedt u uw bezoekers een ongeëvenaarde ervaring.

Verrijk je evenement

Een Luxury Loo toiletwagen kan evenementen tot 200 personen van hoogwaardige sanitaire voorzieningen voorzien. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor diverse gelegenheden, variërend van bruiloften en bedrijfsfeesten tot persoonlijke evenementen. Maar ook grootschalige evenementen zoals festivals en beurzen kunnen met een paar Luxury Loo’s voorzien worden van voortreffelijk sanitair. En dat alles met een unieke uitstraling die past bij de beleving van het evenement.

Elke toiletwagen beschikt over 3 afgesloten damestoiletten, 3 urinoirs en 1 afgesloten herentoilet. Zowel de heren- als de damestoiletten zijn uitgerust met 2 luxe waskommen, afgewerkt met de kenmerkende JEE O zeepdispensers en touchless designkranen. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van ongeëvenaard comfort.

 

Rentwereld

De Luxury Loo is het resultaat van een prachtige samenwerking tussen verschillende experts. Het initiatief en ontwerp zijn afkomstig van de designers van JEE-O en zijn tot leven gebracht door Rentwereld. Rentwereld is de ultieme partner als het aankomt op sanitaire oplossingen, waarbij kwaliteit en gemak centraal staan, zowel voor grote als kleine evenementen in de hele Benelux.

Over JEE-O

Robuust en krachtig design, altijd onderscheidend in eenvoud: dat kenmerkt de badkamerconcepten van JEE O. Producten die ruimte bieden voor lichaam en geest in een sfeer van functionele luxe. JEE O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd. Om de mooiste producten te ontwerpen, werkt JEE O samen met designers van over de hele wereld. Het vertrekpunt van een nieuwe collectie is altijd een vrijstaande douche waarbij design voorop staat, waarna functionaliteit wordt toegevoegd. Op deze manier ontstaan unieke ontwerpen die samen een complete collectie vormen en een buitengewoon badkamerconcept creëren.

Het creatieve brein achter JEE-O is Lammert Moerman. Zijn droom is om levensgenieters wereldwijd kennis te laten maken met het ultieme JEE-O gevoel en hen te laten genieten van douchen en baden in eindeloze sferen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2004 is JEE-O uitgegroeid tot een internationale speler en zijn de producten wereldwijd verkrijgbaar. De collectie omvat meerdere series en stijlen met douches, kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires. De douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, terwijl de baden en waskommen zijn vervaardigd van het prachtige materiaal DADOquartz.

Ontdek meer over JEE-O

Veelgestelde vragen

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Hebben jullie ook voorzieningen in de verkoop?

Ja zeker, het verkoop assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje:

Dealer van: