Every luxury event needs a loo, let's make that luxury too

Rentwereld en JEE-O hebben van donderdag 7 december tot en met maandag 11 december 2023 op de Masters Expo gestaan. Hier hebben we ons nieuwste en meest luxe toiletwagen concept gepresenteerd; de Luxury Loo!

Een luxe toiletwagen, ontworpen door het designteam van JEE-O. Vervolgens hebben wij de wagens technisch gebouwd en gereed gemaakt voor de verhuur aan evenementen.

Wil je jouw gasten een luxe en smaakvolle sanitaire voorziening bieden? Dan is de Luxury Loo je op het lijf geschreven!

Verder lezen

Luxury Loo huren?

  • Onvergetelijke gastervaring
  • Uniek JEE-O design
  • Luxe waskommen en zeepdispensers
  • Geschikt tot 250 personen
  • 3 afgesloten damestoiletten
  • 3 urinoirs en 1 afgesloten herentoilet

Masters Expo; dé premium zakenbeurs van Europa

De Masters Expo is de enige premium zakenbeurs van Europa. Hier komen ruim 40.000 bezoekers heen om het meest moderne en luxueuze aanbod te aanschouwen en ervaren. Van design tot mobiliteit en van vastgoed tot tech. Op de Masters Expo vind je het allemaal.

Met een ruimte van ruim 40.000 m², is deze beurs vijf dagen lang dé plek waar je luxe en innovatie ervaart. Niet enkel de bedrijven op de beurs stralen dit uit. Het eten, het entertainment, de kunst en de designs zorgen voor een unieke ervaring voor elke bezoeker.

Luxury Loo uit een unieke samenwerking met JEE-O

Je zult luxe niet direct linken aan toiletwagens. Maar het resultaat uit onze samenwerking met JEE-O bewijst het tegendeel. De ontwikkelde VIP-toiletwagens zijn de uitkomst van een creatieve samenwerking.

Twee partijen die zich focussen op waar ze goed en onderscheidend in zijn. Zo is de robuuste elegantie van JEE-O prachtig samengebracht met doordachte functionaliteit vanuit Rentwereld.

Op de openingsdag van de beurs hebben we genodigden een exclusieve preview gegeven van de prachtige mobiele luxe toiletvoorziening.

Wil je het gevoel en de toepassing van de Luxury Loo ervaren? Bekijk dan de video die wij speciaal voor de Luxury Loo hebben gemaakt.

In elk detail vind je stijl

Wanneer je de Luxury Loo ziet, is het pure stijl. Het zwarte marmereffect in combinatie met matte gouden details, geeft meteen een luxe uitstraling. Elk onderdeel van deze voorziening is luxe. De zorgvuldig ontworpen toiletten, prachtige zeepdispensers die ook nog eens functioneel zijn en de doordachte waskommen vullen elkaar naast functioneel ook op het gebied van stijl aan.

Daarbij is nagedacht over waterbesparing door middel van de touchless designkranen. Naast stijlvol en functioneel, dragen deze namelijk ook bij aan waterbesparing. Voor elke gebruiker een ongeëvenaarde ervaring.

rentwereld-contactpersoon

Luxury Loo inzetten voor jouw volgende event?

Lees hier meer over alle informatie en specificaties over de Luxury Loo. Neem direct contact op wanneer je nog vragen hebt of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een toiletwagen?

Dit hangt enorm af van verschillende factoren. Welk type toiletwagen, de huurperiode, de beschikbaarheid en de locatie. Al deze factoren worden meegenomen in het berekenen van de kosten. Wil je de actuele prijzen weten? Dan verwijzen we je naar ons volledige assortiment sanitaire voorzieningen. Je kan ook direct een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen via  085 250 00 57.

Hoeveel toiletten per bezoeker op een festival?

Je rekent gemiddeld 1 toilet per 75 tot 100 bezoekers op een festival. Rentwereld biedt diverse modellen toiletwagens in diverse groottes. Bekijk ons assortiment!

Op wat voor ondergrond moet de toiletwagen geplaatst worden?

Omdat alle toiletwagens op wielen staan, kunnen ze op bijna alle plekken gemakkelijk geplaatst en verplaatst worden.

Hoeveel weegt een toiletwagen?

Rentwereld verhuurt toiletwagens met een eigen gewicht van 750 kg tot 2000 kg. Dit verschilt per type toiletwagen. Bekijk ons hele assortiment!

Moet de af- en aanvoer van het water zelf geregeld worden?

Ja. Voor de toiletwagen is er een (koud)wateraansluiting met GeKa of Gardena koppeling nodig. Heb je deze niet in bezit? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Moet de stroomvoorziening zelf geregeld worden?

Ja. Voor de toiletwagen heb je minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting nodig. Afhankelijk van type toiletwagen eventueel meer vermogen. Heb je deze niet in bezit? Geen probleem. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Is de toiletwagen verzekerd?

De toiletwagen is verzekerd voor het WAM-risico. Schade toegebracht door derde zijn standaard verzekerd. Hiervoor rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Schade aan zaken van de huurder zijn hiermee niet verzekerd. Hier bent je zelf aansprakelijk voor. Bekijk onze huurvoorwaarden voor meer informatie over verzekeringen en schade.

Ik heb de toiletwagen langer nodig, is dit mogelijk?

Dat is zeker mogelijk. Uiteraard is dit wel afhankelijk van beschikbaarheid. Wanneer je het op tijd aangeeft, is het vaak geen probleem.

Moet de toiletwagen schoon teruggebracht worden?

Ja. De toiletwagen moet teruggebracht worden zoals wij hem hebben geleverd: schoon. Wanneer de toiletwagen niet schoon terug gebracht wordt zullen wij kosten in rekening brengen voor de door ons verrichte schoonmaakwerkzaamheden.

Is de toiletwagen voorzien van toiletpapier?

Toiletpapier is niet standaard inbegrepen. Wil je toch dat wij dit meeleveren? Dan is dit tegen een meerprijs mogelijk.

Doen jullie naast toiletwagen verhuur nog aan andere mobiele voorzieningen?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Zeker! Bekijk een greep uit ons assortiment:

Dealer van: