Vriesaanhanger huren

Een vriesaanhanger huren, omdat er catering verzorgd moet worden op locatie? Rentwereld zorgt ervoor dat je snel een vrieswagen tot je beschikking hebt!

 • Snelle levering en service, ook bij spoedgevallen
 • Robuuste en betrouwbare wagens
 • Ingebouwde vriesmotor van Duitse kwaliteit met overcapaciteit
 • Sterk geïsoleerd
Bekijk producten
Meer

Vriesaanhanger huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Vriesaanhanger huren voor korte en lange periodes

Onze mobiele vriesaanhangers zijn al per dag te huren. De vriezers kunnen ook meerdere dagen, weken of zelf langer gehuurd worden. De vriezers kunnen daardoor ook voor grotere projecten, zoals meerdaagse festivals, grote verbouwingen en langdurige storingen worden ingezet.

Bij Rentwereld begrijpen als geen ander het belang van een goede en betrouwbare vriezer. Zeker wanneer je op bepaalde momenten in het jaar wellicht extra vriescapaciteit nodig heeft naast de vaste vriezer(s). Voor dit probleem biedt Rentwereld dan ook vriezers op locatie.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele vriesaanhanger, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze op wielen staan en dus op vrijwel op alle plekken neergezet kunnen worden.

Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de vriezer vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

vriesaanhanger - meer informatie

Robuuste vriesagens met betrouwbare motoren

Wij hebben verschillende vriesaanhangers te huur. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg. Daarnaast zijn alle vriezers standaard voorzien van:

 • 230V aansluitkabel
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Verzwaard neuswiel
 • 4 steunpoten bij onze wagens
 • Stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle onze vriesmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle vriesmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Nieuwste generatie wagens

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment aanhangers. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn.

Al onze modellen hebben een frisse en moderne uitstraling, worden nooit langer dan twee jaar gebruikt en worden met regelmaat onderhouden.

De vriesmotoren zijn instelbaar van -20 tot +10 graden Celsius en van degelijke Duitse kwaliteit. Daarnaast zijn de aanhangers voorzien van een flappengordijn, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht verloren gaat.

Vriesaanhanger huren - voor evenementen

Vriesaanhanger huren voor evenementen

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen of aanvragen ben je bij Rentwereld aan het juiste adres. Zeker voor grote evenementen zijn meerdere vriesaanhangers vaak wenselijk.

Bij het huren van meerdere vriesaanhangers hanteren wij speciale tarieven, neem daarom altijd even contact op of vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Met spoed een vriesaanhanger huren

Oeps, de vriezer begeeft het plotseling! Uiteraard op een moment dat het totaal niet uitkomt. Bij Rentwereld begrijpen wij het belang van een goed werkende vriezer, op de eerste plaats uiteraard vanwege hygiënische en redenen en voedselveiligheid, maar niet op de minste plaats vanwege de economische gevolgen.

Wil je met spoed een vriesaanhanger huren? Neem dan direct contact op om zo snel mogelijk voorzien te zijn van de juiste vriezer. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 2 uur een vriezer op locatie leveren. Voor spoedgevallen voor je vriesaanhanger zijn wij 24/7 bereikbaar.

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een vriesaanhanger te huren?

Al vanaf € 250,- per dag kun je bij Rentwereld een vriesaanhanger huren. Deze prijs is sterk afhankelijk van het type, de huurperiode, de afleverlocatie en de beschikbaarheid. Wij begrijpen dat je misschien liever een prijs op maat ontvangt. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een specifiek product.

Hoe sluit ik een vriesaanhanger aan?

Door ons eenvoudige plug & play systeem is het enorm makkelijk om onze vriesaanhangers aan te sluiten. Je hebt alleen een 230V aansluiting in de buurt nodig.

Voor hoe lang kan ik een vriesaanhanger huren?

Dit bespreken we van tevoren goed met elkaar. Het kan voorkomen dat je onverhoopt toch langer gebruik moet moet maken van de vriesaanhanger. Geef dit dan op tijd aan, zo kunnen wij dit vaak nog goed inplannen.

Ben ik verzekerd?

Wij rekenen altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Hierdoor is het materiaal voor het WAM-risico verzekerd.

Waarvoor ben ik dan verzekerd?

Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk. Meer informatie over verzekeringen en schade? Bel ons!

Kan ik andere voorzieningen voor mijn event ook bij jullie huren?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Ik ben op zoek naar een permanente oplossing. Verkopen jullie ook voorzieningen?

Ja zeker, hier een greep uit ons verkoop assortiment:

Dealer van: