Vriesaanhanger kopen

Als je met bevroren producten werkt, wil je niet het risico lopen dat je zonder vriezer komt te zitten. Een vriesaanhanger is dan van enorm belangrijk. Tijdens calamiteiten, als extra capaciteit tijdens seizoensdrukte of op locatie bij festivals en evenementen.

 • Kant-en-klare oplossingen
 • Zeer snelle levering
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
 • Maatwerk vriesaanhangers
Bekijk producten
Meer

Vriesaanhanger kopen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • Levering in heel de Benelux
 • Scherpe prijzen
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom een vriesaanhanger kopen?

Rentwereld is gespecialiseerd in het bouwen van mobiele vriesoplossingen. Daarvoor werken we uitsluitend samen met de beste partners en leveranciers zoals GOVI en WM Meyer.

We hebben verschillende typen vriesaanhangers op voorraad. Er is altijd een aanhanger die past bij jouw bedrijf. Door onze jarenlange eigen ervaring met vriesaanhangers, kunnen wij een gefundeerd advies op maat geven.

Een vriesaanhanger koop je, omdat je er zeker van wilt zijn dat jouw producten koel en vers blijven. Daarom zijn de vriesaanhangers van Rentwereld van de allerbeste materialen gemaakt. Al onze koelwagens zijn voorzien van:

 • Een aansluitkabel 230v
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Een verzwaard neuswiel
 • 4 steunpoten
 • Een stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle vriesmotoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat alle vriesaanhangers een flinke overcapaciteit hebben, zodat alle producten ook bij grote hitte goed koel blijven.

De vriesmotor is instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. De vriesaanhangers gebruiken 855 watt.

vriesaanhanger-kopen-meer-informatie

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele vrieswagens, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze op wielen staan en dus op vrijwel alle plekken neergezet kunnen worden. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de koeling vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

Robuuste vrieswagens met betrouwbare motoren

Wij hebben verschillende vriesaanhangers te koop. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg.

Alle onze vriesmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle vriesmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Nieuwste generatie wagens

Wij werken uitsluitend met een nieuwe en modern assortiment aan aanhangers. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren zeer betrouwbaar zijn.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een vriesaanhanger te kopen?

Omdat de prijs voor een vriesaanhanger kan schommelen dien je hiervoor een offerte aan te vragen. De prijs is namelijk afhankelijk van de afleverlocatie, transportkosten en beschikbaarheid. Voor een exacte prijs kun je een offerte voor het specifieke product aanvragen. Als je nog vragen hebt, bel ons gerust!

Hoe sluit ik een vriesaanhanger aan?

Door ons eenvoudige plug & play systeem is het enorm makkelijk om onze vriesaanhangers aan te sluiten. Je hebt alleen een 230V aansluiting in de buurt nodig.

Beschikken jullie nog over andere koel- en vriesvoorzieningen in jullie verkoop assortiment?

Jazeker, naast vriesaanhangers verkopen we ook koelcellen en koelaanhangers. Hier houdt het niet op. Hierbij nog een greep uit ons verkoop assortiment:

Ik huur toch liever een vriesaanhanger dan dat ik er een koop, kan dat?

Ja zeker. Onze vriesaanhangers staan in de verkoop maar ook in de verhuur. En niet alleen vriesaanhangers. Het verhuurassortiment van Rentwereld is enorm breed. Bekijk het eens!

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: