Vriesaanhanger kopen

Als je met gekoelde producten werkt, wil je niet het risico lopen dat je zonder vriezer komt te zitten. Een goed geïsoleerde vriesaanhanger is dan de ideale oplossing. Tijdens calamiteiten, als extra capaciteit tijdens seizoensdrukte of op locatie bij festivals en evenementen.

 • Kant-en-klare oplossingen
 • Zeer snelle levering
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
 • Maatwerk vriesaanhangers
Bekijk producten
Meer

Vriesaanhanger kopen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • Levering in heel de Benelux
 • Scherpe prijzen
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom bij Rentwereld een vriesaanhanger kopen?

Rentwereld is gespecialiseerd in het bouwen van mobiele vriesoplossingen. Daarvoor werken we uitsluitend samen met de beste partners en leveranciers zoals GOVI en WM Meyer.

Wij kunnen verschillende typen vriesaanhangers direct uit voorraad leveren. Er is altijd een aanhanger die past bij jouw bedrijf. Door onze jarenlange eigen ervaring met vriesaanhangers, kunnen wij een gefundeerd advies op maat geven.

Een vriesaanhanger koop je, omdat je er zeker van wilt zijn dat jouw producten koel en vers blijven. Daarom zijn de vriesaanhangers van Rentwereld van de allerbeste materialen gemaakt. Al onze koelwagens zijn voorzien van:

 • Een aansluitkabel 230v
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Een verzwaard neuswiel
 • 4 steunpoten
 • Een stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle vriesmotoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat alle vriesaanhangers een flinke overcapaciteit hebben, zodat alle producten ook bij grote hitte goed koel blijven.

De vriesmotor is instelbaar van -20 graden t/m +10 graden Celsius. De vriesaanhangers gebruiken 855 watt.

vriesaanhanger-kopen-meer-informatie

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

De mobiele vrieswagens staan op wielen en kunnen dus op vrijwel alle plekken neergezet worden. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de koeling vrijwel zelfstandig. Onze klanten geven aan dat je er dan nauwelijks meer omkijken naar hebt!

Robuuste vrieswagens met betrouwbare motoren

Wij hebben verschillende vriesaanhangers te koop. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg. Daarbij hebben kunt u kiezen voor afmetingen (lxbxh) tot wel 3000 bij 2000 bij 1550 mm, dikke zijwanden en zelfs een vriescel!

Van welke merken wij gebruik maken? Alle onze vriesmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle vriesmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Onze diverse modellen bekijken? Kom gerust langs op afspraak in onze showroom/loods!

vriesaanhanger kopen - makkelijk overal plaatsen

Breed inzetbaar

De vriesaanhangers van Rentwereld zijn in te zetten voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan het vervoeren van vis of vlees. Maar natuurlijk ook voor het vervoer van ijs. Voor vlees, vis en ijs is het van groot belang dat het bevroren blijft. Vis en vlees kan anders bedorven raken en ijs smelt. Zo is een vrieswagen ideaal voor poeliers, visbedrijven, slagerijen en ijsfabrikanten.

Onze vriesaanhangers zijn in te stellen op een temperatuur tussen de -20 t/m 10 graden Celsius. Deze flexibele temperaturen zorgen ervoor dat hij multifunctioneel in te zetten is. Zo is het ook goed te gebruiken voor een cateringbedrijf. Hoe handig is het dat je jouw producten vers houdt terwijl je naar de locatie van een feest of zakelijk event rijdt.

Ga je voor een enkelas of tandemas vriesaanhanger?

De keuze voor een enkelas of tandemas vries aanhanger hangt eigenlijk af van het laadvermogen dat je nodig hebt. Daarbij is het ook belangrijk om te weten welk rijbewijs je nodig hebt voor de diverse modellen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de enkelas van Rentwereld. Dit is de Type 1350. Deze heeft de afmetingen 286 x 138 x 200 cm (l x b x h) met een totaal laadgewicht van 1350 kg. Hiertegenover staat onze tandemas. Dit is de Type 2700. Deze heeft de afmetingen 300 x 155 x 200 cm (l x b x h) met een totaal laadgewicht van 2700. Deze laatste is vooral zeer geschikt voor professioneel gebruik. Hierin kun je namelijk een grote hoeveelheid etenswaren bewaren van -20 tot 10 graden Celsius.

vriesaanhanger kopen - handige voorzieningen

Handige voorzieningen

Beide vriesaanhangers zijn voorzien van speciale wanden voor het vriezen. De wanden bestaan uit 100 mm dikke kunststof wanden en vloeren voor optimale isolatie. Al onze vriesaanhangers zijn voorzien van voorzieningen die Rentwereld standaard vindt, maar enorm handig zijn. Zo krijg je er altijd een 230V aansluitkabel bij en zijn de aanhangers voorzien van binnenverlichting. Zo kan je altijd zien wat je mee naar buiten neemt uit de vriesvoorziening.

Wil je de aanhanger op één plek stevig laten staan? Geen probleem, je krijgt van Rentwereld altijd vier stevige steunpoten zodat je hem ook uit stilstand goed en veilig kan gebruiken.

Nieuwste generatie wagens

Wij werken uitsluitend met een nieuwe en modern assortiment aan aanhangers. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren zeer betrouwbaar zijn. Dus voor een ruim assortiment aan vriesaanhangers in diverse soorten en maten bent u bij Rentwereld aan het juiste adres. Als u nog vragen heeft, bel ons of stuur gerust een e-mail.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een vriesaanhanger te kopen?

Dit hangt af van welk model je wilt kopen. Vanaf €11.250,- koop je al een vriesaanhanger. Je kunt ook voor maatwerk kiezen, dan maken wij natuurlijk ook een offerte op maat.

Hoe sluit ik een vriesaanhanger aan?

Door ons eenvoudige plug & play systeem is het enorm makkelijk om onze vriesaanhangers aan te sluiten. Je hebt alleen een 230V aansluiting in de buurt nodig.

Beschikken jullie nog over andere koel- en vriesvoorzieningen in jullie verkoop assortiment?

Jazeker, naast vriesaanhangers verkopen we ook koelcellen en koelaanhangers. Hier houdt het niet op. Hierbij nog een greep uit ons verkoop assortiment:

Ik huur toch liever een vriesaanhanger dan dat ik er een koop, kan dat?

Ja zeker. Onze vriesaanhangers staan in de verkoop maar ook in de verhuur. En niet alleen vriesaanhangers. Het verhuurassortiment van Rentwereld is enorm breed. Bekijk het eens!

Dealer van: