Vriescel huren

Een vriescel kan de oplossing zijn als je tijdelijk behoefte hebt aan een (extra) koeling. Rentwereld heeft een breed aanbod aan verschillende typen koelingen!

 • Kant-en-klare oplossingen
 • Zeer snelle levering, ook voor spoedgevallen
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden
Bekijk producten
Meer

Vriescel huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Landelijke dekking
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Vriescel huren voor korte en lange periodes

Onze vriescellen zijn al per dag te huren. Voor bijvoorbeeld grotere projecten zoals meerdaagse festivals, grote verbouwingen, langdurige storingen, kunnen onze vriezers ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere dagen, weken, of zelfs nog langer.

Bij Rentwereld begrijpen we als geen ander het belang van een goede en betrouwbare vriezer. Zeker wanneer je op bepaalde momenten in het jaar wellicht extra vriescapaciteit nodig heeft naast de vaste vriezer(s). Voor dit probleem biedt Rentwereld dan ook vriezers op locatie.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele vriescellen, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze op een frame staan en ze makkelijk met een heftruck kunnen worden opgepakt en vrijwel op alle plekken kunnen worden neergezet. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de vriezer vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

mobiele vriescel huren - meer informatie

Robuuste vriescellen met betrouwbare motoren

Wij hebben vriescellen te huur. Afhankelijk van de specificaties van de voorziening, hebben deze een maximaal laadvermogen van 720kg tot 1910kg. Daarnaast zijn onze vriezers standaard voorzien van:

 • 230V aansluitkabel
 • Degelijk hang- en sluitwerk
 • Binnenverlichting met schakelaar
 • Verzwaard neuswiel bij onze wagens
 • 4 steunpoten bij onze wagens
 • Stootrand rondom
 • Kunststof wanden

Alle onze vriesmotoren zijn van het gerenommeerde motorenmerk Govi, waar wij in de Benelux dealer en importeur van zijn. Deze motoren zijn van degelijke Duitse kwaliteit, zijn gebouwd op duurzaamheid hebben overcapaciteit en zijn instelbaar van -20 t/m +10 graden Celsius. Verder werken alle vriesmodellen op een normaal 230V stopcontact en verbruiken deze 855 watt.

Nieuwste generatie units

Wij werken uitsluitend met een nieuw en modern assortiment units. Mede hierdoor garanderen wij dat de voorzieningen die wij leveren, zeer betrouwbaar zijn. Al onze modellen hebben een frisse en moderne uitstraling, worden nooit langer dan twee jaar gebruikt en worden met regelmaat onderhouden.

De vriesmotoren zijn instelbaar van -20 tot +10 graden Celsius en van degelijke Duitse kwaliteit. Daarnaast zijn de cellen voorzien van een flappengordijn, zodat bij het openen van de deur zo min mogelijk koude lucht verloren gaat.

Vriescel huren voor evenementen

Wij hebben veel ervaring met het leveren van materialen voor evenementen. Voor zowel grote als kleine evenementen of aanvragen ben je bij Rentwereld aan het juiste adres. Zeker voor grote evenementen zijn meerdere vriescellen vaak wenselijk. Bij het huren van meerdere vriescellen hanteren wij speciale tarieven, neem daarom altijd even contact op of vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Met spoed een vries huren

Oeps, de vriezer begeeft het plotseling! Uiteraard op een moment dat het totaal niet uitkomt. Bij Rentwereld begrijpen wij het belang van een goed werkende vriezer, op de eerste plaats uiteraard vanwege hygiënische en redenen en voedselveiligheid, maar niet op de minste plaats vanwege de economische gevolgen. Wil je met spoed een vriescel huren? Neem dan direct contact op om zo snel mogelijk voorzien te zijn van de juiste vriezer. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 2 uur een vriezer op locatie leveren. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor het huren van een vriescel?

Je huurt bij Rentwereld al een vriescel vanaf € 300,- per dag. Deze prijs kan sterk verschillen door diverse factoren. Zo is het type en de huurperiode van belang. Ook de afleverlocatie en de beschikbaarheid van de voorziening speelt mee. Ontvang je graag een prijs op maat? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan voor een specifiek product.

Welke aansluiting heeft een vriescel nodig?

Je dient een 230V stopcontact in de buurt te hebben. Is dit niet het geval kunnen wij vaak iets regelen met een mobiele stroomvoorziening. Wanneer je hierover nog vragen hebt, bel ons gerust!

Ben ik verzekerd als er iets gebeurt met de vriescel?

Bij het huren van voorzieningen bij Rentwereld, rekenen wij altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag.

Deze 8% verzekeringsbijdrage verzekert het materiaal voor het WAM-risico. Hierdoor is schade die wordt toegebracht aan derden, standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder/gebruiker is uitgesloten van dekking; hiervoor is de huurder aansprakelijk.

Kan ik bij jullie ook andere voorzieningen huren voor mijn event?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: