Ruime voorraad en snelle levering
Breed assortiment en maatwerk oplossingen
Hoogwaardige, hygiënische en duurzame materialen

Vriesmotor Type 2000P verkoop

Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P

Onze koel- en vriesmotoren zijn van het gerenommeerde Duitse merk Govi, welke speciaal zijn gebouwd om gemonteerd te worden op koel- of vriesaanhangers. Rentwereld heeft jarenlange ervaring m.b.t. het inbouwen van Govi koelmotoren. Wij weten exact welk type koel- of vriesmotor op welk type koel- of vriesaanhanger gemonteerd kan worden.

  • Betrouwbare en stille motoren
  • Duurzaam en energiebesparend
  • Speciaal ontworpen voor levensmiddelenkoeling
  • Sterkste koelcapaciteit in de markt
Prijs op aanvraag
of bel 085 250 00 57
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P
Vriesmotor Type 2000P

Omschrijving

De koel- en vriesmotoren zijn insteekunits van zeer degelijke Duitse kwaliteit. De units zijn stevig en waterdicht gebouwd. Hierdoor zijn ze ook uitermate geschikt voor toepassingen buiten, zoals een aanhanger of koelunit die buiten staat.

De koel- en vriesmotoren kunnen voor veel meer dan alleen koel- en vriesaanhangers gebruikt worden. Ook voor koel- of vriescellen en voor vaste units en ruimtes kunnen de koel- en vriesmotoren perfect ingezet worden. Wanneer je twijfelt over de toepassing van een koel-of vriesmotor kunnen wij je altijd adviseren. Al onze koelmotoren zijn voorzien van automatische ontdooiing.

Het monteren van een koel- of vriesmotor is heel gemakkelijk. Door een gat te zagen in het object kan de koel- of vriesmotor in het gat vast worden gezet. De unit wordt vastgezet door middel van 4 bouten. Bij de koel- en vriesmotoren leveren wij standaard een lamp mee die eenvoudig te monteren is in het gewenste object. Deze is te bedienen op het bedieningspaneel van de koelmotor of door middel van een deurschakelaar. Wij kunnen het monteren van de koelmotor verzorgen.

Specificaties

Rentwereld is dealer en installateur van verschillende Govi koel- en vriesmotoren. Alle apparaten beschikken over een elektronische besturing, die de ruimtetemperatuur bewaakt en regelt. De besturing is zo geprogrammeerd dat ze de apparaten in regelmatige cycles automatisch elektrisch ontdooit. Achter de afsluitbare bedienklep bevinden zich ook de hoofdschakelaars en de lichtschakelaar voor de binnenverlichting van de koelaanhanger of koelcel.

Meer

Specificaties

Temperatuur -20°C tot +10°C
Volume 11m³
Capaciteit 1500-2050W
Spanning 230V/50Hz
Kw 1,2kW
Meer

Voorzieningen

  • Koelcapaciteit: 1500-2050 W
  • Koelvolume: 11 m2
  • Temperatuurbereik: -20 tot +10 graden Celsius
  • Spanning: 230V 50Hz
Meer
Dealer van: