Wonen

De mobiele plug & play woonoplossingen van Rentwereld. Ga voor 100% comfort tijdens een verbouwing, renovatie, tijdelijke huisvesting van werknemers of in een noodsituatie.

Je dient onze woonunits minimaal vier weken te huren.

  • Verschillende modellen keukens en woningen op wielen
  • Compleet uitgeruste keuken, badkamer, slaapkamer en woon/eetgedeelte
  • Sterk geïsoleerd en voorzien van boiler en verwarming
  • Hoogwaardige en stijlvolle afwerking
Bekijk producten
Meer

Mobiele voorziening huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Woonunit huren voor korte en lange periodes

Heb je een tijdelijke woonruimte nodig in verband met een verbouwing, een evenement of om personeel te kunnen huisvesten? Huur dan snel en makkelijk een woonunit bij Rentwereld.

Onze mobiele woonunits zijn een uniek plug & play concept. Comfortabel, compleet uitgerust en ingericht. Ideaal voor een langere huurperiode en ook nog eens snel geleverd en geïnstalleerd. Dus ook bij spoed, zoals bij bijvoorbeeld lekkage, brand- of waterschade, bieden onze mobiele woonunits dé uitkomst.

De meeste van onze mobiele woonunits zijn al per vier weken te huur. Voor bijvoorbeeld grotere projecten zoals tijdelijke huisvesting bij bedrijven en grote verbouwingen, kunnen onze woonunits ook worden ingezet voor langere periodes van meerdere maanden, of zelfs nog langer.

Op zoek naar tijdelijke of (semi-) permanente woonvoorzieningen voor je personeel?

Op de eerste plaats wil je dat men zich thuis voelt, maar ook dat zij van alle gemakken en faciliteiten voorzien zijn. Hierin biedt Rentwereld totaaloplossingen voor tijdelijke woonruimte en sanitaire voorzieningen.

Compleet ingericht en volgens SNF-eisen

Onze 2- en 4-persoons woonunits voldoen aan de door Stichting Normering Flexwonen (SNF) gestelde eisen, en zijn standaard uitgerust met TV, 4-pits gasstel, was- en droogcombinatie, tafel met 4 stoelen, twee 230V aansluitingen, oven, afzuigkap, koelkast, spoelbak, wastafel, toilet, LED-verlichting, douche met thermostaatkraan, draai-kiepraam met dubbel glas, boiler en WiFi.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele woonunits, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze ofwel op wielen staan en dus vrijwel op alle plekken neergezet kunnen worden. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening en water aan- en afvoer nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de voorziening vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

makkelijk snel en overal te plaatsen

Particulier huren

Van een nieuwe, slaapkamer, keuken of badkamer word je waarschijnlijk erg blij, maar tijdens de verbouwing is deze natuurlijk niet te gebruiken. Een mobiele woonunit van Rentwereld kan dan uitkomst bieden, je bent dan niet afhankelijk van anderen. Een verbouwing kan namelijk al gauw meerdere maanden duren.

Projecten en maatwerk

Veel bedrijven zoals agrarische bedrijvengroente- en fruittelers, werken in de oogstseizoenen met seizoensmedewerkers die een voor een langere periode werk verrichten op het bedrijf. Op de eerste plaats wil je dat men zich thuis voelt, maar ook dat zij van alle gemakken zijn voorzien. Hierin bieden we naast totaaloplossingen voor tijdelijke woonruimte, ook verschillende typen sanitaire voorzieningen zoals toiletwagens en mobiele badkamers.

Door onze ruime ervaring, breed assortiment voorzieningen en de beste service, zijn wij in staat om jouw uitdaging voor tijdelijke huisvesting uit handen te nemen. Bij de plaatsing van meerdere woonunits en sanitaire units, zorgen wij voor een naadloze infrastructuur met betrouwbare aan- en afvoer, maar ook stroom- en netwerkvoorzieningen.

Eigen ontwerp en productie

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen en een praktische oplossing. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze totaaloplossingen zelf, zodat we een uniek verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux.

eigen ontwerp en productie

Hoogwaardig, stijlvol, en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze woonunits, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slipvinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Onze visie op tijdelijk wonen

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van tijdelijke en woonoplossingen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, comfort en goede materialen. Wij geloven namelijk in het zijn van een betrouwbare partner die nét even dat stapje extra zet. Zowel in kwaliteit en techniek, als op het gebied van service en aandacht voor wat we doen.

Met kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare materialen, eigen productie, snelle en flexibele service en een ruime voorraad, is Rentwereld uitgegroeid tot de grootste aanbieder van mobiele woonunits in de Benelux.

Niet alleen voor tijdelijk wonen zijn wij dé partner

Rentwereld biedt hoge kwaliteit mobiele voorzieningen, niet alleen voor tijdelijk wonen. Ook voor het huren van horeca koel- en vriesaanhangers, en koel- en vriescellen.

Heb je liever een permanente oplossing bekijk dan eens ons verkoopassortiment in toiletwagens, mobiele badkamers, koelcellen en koel- en vriesaanhangers.

Dealer van: