Woonunit huren

Je dient onze woonunits minimaal vier weken te huren en hebt de eerste 2 maanden geen vergunning nodig!

De mobiele plug & play woonoplossingen van Rentwereld. Ga voor 100% comfort tijdens een verbouwing, renovatie, tijdelijke huisvesting van werknemers of in een noodsituatie. Volledig brandveilig.

 • Goedkopere transport dan bij een wooncontainer
 • Makkelijk te (ver)plaatsen en direct klaar voor gebruik
 • Sterk geïsoleerd en voorzien van boiler en verwarming
 • Voldoen altijd aan alle veiligheids- en brandveiligheidsnormen
Bekijk producten
Meer

Woonunit huren?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • 24/7 bereikbaar voor spoed
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Woonunit huren voor korte en lange tijd

Bezig met een verbouwing en op zoek naar een nood unit? Woonunit van Rentwereld is voor jou dé tijdelijke oplossing. Met name voor de huisvesting van internationale werknemers, kan een tijdelijke woning voor jou de ideale oplossing zijn. Huur nu snel en makkelijk een unit bij Rentwereld.

Onze mobiele unit bevat een uniek plug & play systeem. Prettig, compleet uitgerust en ingericht. Ideaal voor een langere huurtijd en ook nog eens snel geleverd en geïnstalleerd. Dus ook bij spoed, zoals bij bijvoorbeeld lekkage, brand- of waterschade, biedt onze 2- of 4-persoons mobiele woonunit dé ideale uitkomst.

De meeste van onze mobiele woningen zijn al per vier weken te huur. Voor bijvoorbeeld grotere projecten zoals tijdelijke huisvesting bij bedrijven en grote verbouwingen, kunnen onze woonunits ook worden ingezet voor langere tijd, zoals bijvoorbeeld meerdere maanden, of zelfs nog langer.

Op zoek naar tijdelijke of (semi-) permanente woonvoorzieningen voor je personeel?

Op de eerste plaats wil je dat men zich thuis voelt, maar ook dat zij van alle gemakken en faciliteiten voorzien zijn. Wij bieden hierin totaaloplossingen voor tijdelijke woonruimte en sanitaire voorzieningen.

Compleet ingericht en volgens SNF-eisen

Onze 2- of 4-persoons woonunit voldoet aan de door Stichting Normering Flexwonen (SNF) gestelde eisen, en zijn standaard uitgerust met:

 • TV
 • Prettige bedden
 • 4-pits gasstel
 • Was- en droogcombinatie
 • Tafel met 4 stoelen
 • Twee 230V aansluitingen
 • Oven, afzuigkap
 • Koelkast
 • Spoelbak
 • Wastafel
 • Toilet met badmeubel
 • LED-verlichting
 • Douche met thermostaatkraan
 • Draai-kiepraam met dubbel glas
 • Boiler
 • WiFi
 • Rookmelders
 • Koolmonoxidemeter
 • Gaslek detectie meter
 • Brandblusser

Neem eens een kijkje in onze woonunit in de video hieronder!

Hygiëne en schoonmaak van onze woonunit

Bij het ontwerp en de bouw van onze woonunits, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en hygiënisch schoon te houden is. Zo werken we bijvoorbeeld met gladde wanden, stevige en aflopende anti-slip vinylvloeren, ijzersterk meubilair, duurzaam kunststof in plaats van hout en robuust leidingwerk.

Onze visie op tijdelijk wonen

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van tijdelijke en woonoplossingen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, comfort en goede materialen. Wij geloven namelijk in het zijn van een betrouwbare partner die nét even dat stapje extra zet. Zowel in kwaliteit en techniek, als op het gebied van service en aandacht voor wat we doen.

Met kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare materialen, eigen productie, snelle en flexibele service en een ruime voorraad, is Rentwereld uitgegroeid tot de grootste aanbieder van mobiele units in de Benelux.

Toch op zoek om een tiny house te kopen? Wij hebben ook een woonunit te koop, sterker nog, wij beschikken over diverse modellen. Bekijk ze hier! Naast woonunits verkopen wij nog vele andere mobiele voorzieningen van badkamers tot kantoorunit container.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Mobiele units, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze op wielen staan en dus vrijwel op alle plekken neergezet kunnen worden. Alle voorzieningen hebben enkel stroomvoorziening en water aan- en afvoer nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de unit vrijwel zelfstandig en heb je er nauwelijks meer omkijken naar!

Particulier huren van een woonunit

Van een nieuwe slaapkamer, keuken of badkamer word je waarschijnlijk erg blij, maar tijdens de verbouwing is deze natuurlijk niet te gebruiken. Een mobiele, tijdelijke unit van Rentwereld kan dan uitkomst bieden. Je bent dan niet afhankelijk van anderen. Een verbouwing kan namelijk al gauw meerdere maanden duren.

Projecten en maatwerk

Veel bedrijven zoals, agrarische bedrijvengroente- en fruittelers, werken in de oogstseizoenen met internationale seizoensmedewerkers. Deze verrichten voor een langere tijd werk op het bedrijf. Op de eerste plaats wil je dat men zich thuis voelt, maar ook dat zij van alle gemakken zijn voorzien. Hierin bieden we naast totaaloplossingen voor tijdelijke woonruimte, ook verschillende typen sanitaire voorzieningen zoals toiletwagens en mobiele badkamers.

Door onze ruime ervaring, breed assortiment aan voorzieningen en de beste service, zijn wij in staat om jouw uitdaging voor tijdelijke huisvesting uit handen te nemen. Bij de plaatsing van meerdere woonunits en sanitaire units, zorgen wij voor een naadloze infrastructuur met betrouwbare aan- en afvoer, maar ook stroom- en netwerkvoorzieningen.

Eigen ontwerp en productie van woonunit

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, goede materialen tijdens de bouw en een praktische oplossing. We ontwerpen, ontwikkelen en bouwen onze totaaloplossingen zelf, zodat we een uniek verhuur- en verkoopassortiment te bieden voor onze klanten in de Benelux.

64 woonunits bemmel rentwereld

Hoogwaardig, stijlvol en duurzaam

Al onze wagens en units zijn door ons, maar ook door onze fabrikanten en leveranciers, gebouwd met de nieuwste en meest duurzame en hoogwaardige materialen. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze oplossingen te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenwereld, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van robuuste wagens en units met een moderne en stijlvolle afwerking. Heb je nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een woonunit?

Bij Rentwereld huur je al vanaf € 250,- per week een complete unit. Deze prijs is natuurlijk wel afhankelijk van een aantal factoren: het type woonunit, de huurtijd, de afleverlocatie en de beschikbaarheid. Voor een specifiekere prijsindicatie kunt u direct een offerte aanvragen voor een specifiek product.

Hoelang mag je in woonunit wonen?

Dit verschilt enorm. Het is hierbij belangrijk dat de reden voor het huren van een unit mee wordt genomen. De regels zijn namelijk anders voor iemand die in een verbouwing zit dan voor werknemers die tijdelijk ergens huisvesten. Bel ons gerust wanneer je vragen hebt!

Waar mag je een wooncontainer plaatsen?

Het plaatsen van een wooncontainer kan meestal zonder al te veel problemen. Jouw stad of gemeente dient een tijdelijke vergunning af te leveren, zodat je erin kan wonen tijdens de verbouwing. Neem hiervoor contact op met de dienst vergunningen.

Hoe lang mag een woonunit blijven staan?

Een unit mag tot 2 maanden na het gereedkomen van de verbouwing of nieuwe woning blijven staan. Hierbij bestaat er een maximum van 2 jaar. Daarnaast moet de unit voldoen aan het Bouwbesluit.

Hoe zwaar is een woonunit?

Het gewicht van onze units verschilt per type. Zo beschikken wij over units die een eigen gewicht van 2000 kg hebben maar ook over woonunits met een eigen gewicht van 2500 kg. Bekijk de specificaties van het type unit voor het gewicht ervan.

Zorgen jullie ook voor de water af- en aanvoer?

Dat is mogelijk. In eerste instantie dien je zelf voor de water af- en aanvoer te zorgen. Het gaat hier om een (koud)wateraansluiting met GeKa of Gardena koppeling. Mocht je niet in bezit zijn van deze wateraansluiting, dan is dat geen probleem. Door middel van schoon- en vuilwatertanks kunnen wij de water aan- en afvoer voor je verzorgen. In dat geval nemen we graag contact met je op om de beste oplossing te vinden.

Zorgen jullie ook voor de stroomvoorziening?

Dat is mogelijk. In eerste instantie dien je zelf voor de stroomvoorziening te zorgen. Het gaat hier om minimaal twee vrije groepen met een 230 volt aansluiting, eventueel meer vermogen. Dit is afhankelijk van het type woonunit. Wanneer dit niet mogelijk is, neem gerust contact met ons op. Dan kunnen we samen tot een goede oplossing komen. Hierbij kan gedacht worden aan een eventuele mobiele stroomvoorziening.

Is de unit verzekerd?

Wij rekenen altijd een verzekeringsbijdrage van 8% over het totale huurbedrag. Hierdoor is het materiaal voor het WAM-risico verzekerd. Schade welke aan derde toegebracht wordt is daardoor standaard verzekerd. Schade aan zaken van de huurder vallen niet onder deze verzekering.

 

Verhuren jullie ook nog andere mobiele voorzieningen naast woonunits?

Ja zeker, ons verhuur assortiment is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Rentwereld is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Hebben jullie naast een verhuur assortiment ook een verkoop assortiment?

Kopen of huren, geen probleem! Want naast het huren van diverse woonunits, hebben wij ook diverse units te koop. Je kunt kiezen voor een splinternieuwe unit of een gebruikte unit. Wij hebben een breed verkoop assortiment aan mobiele voorzieningen. Hier een greep uit onze collectie:

Dealer van: