Grootste voorraad mobiele woonunits in de Benelux

Vroeg in 2020 werden wij (ook door de coronamaatregelen) als verhuurbedrijf wat veel actief is in de evenementen- en horecasector, gedwongen om anders te gaan denken en andere kansen te gaan ontdekken. Maar ondernemend als we zijn, hebben we meteen doorgepakt op het verder uitbreiden van ons assortiment in met name mobiele woonunits.

Meer informatie

Woonunit huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Grote groei in productie en voorraad

Omdat veel particuliere klanten aan de slag zijn gegaan met verbouwingen, is de vraag naar een tijdelijke woonoplossing enorm gegroeid. Dit samen met een aantal grote agrarische bedrijven die hun internationale seizoensmedewerkers dienen te huisvesten, gaf voor ons de doorslag om snel maar gefaseerd, de productie van woonunits bij onze Easywagon fabriek in Polen flink op te schroeven.

Zo zijn we in een jaar tijd van een voorraad van 8, naar 65 woonunits gegaan. Dit maakt Rentwereld de grootste aanbieder van mobiele woonunits in de Benelux.

Als meest recente en omvangrijke project, hebben wij vorige maand 25 woonunits geplaatst bij Royal Berry BV in Huissen. Het plaatsen van 25 woonunits vraagt om een goed doordachte infrastructuur van zowel aan- en afvoer, als een betrouwbaar stroom- en Wifi-netwerk. Dankzij de technische kennis en ervaring van onze medewerkers, hebben we de klus in korte tijd geslaagd en zullen zowel de boer als de bewoners, zich hier snel thuis voelen.

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie meer dan alleen woonunits?

Ja zeker, het verhuur assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie ook een verkoop assortiment?

Absoluut! Ook voor de permanente mobiele oplossing ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment:

Download verhuur en verkoop gids
Dealer van: