Woonunit kopen

De eerste 2 maanden heb je geen vergunning nodig!

De kansen van onze plug & play woonunits zijn enorm. Ze worden gebruikt als tijdelijke woonruimte voor internationale werkkrachten, bij grote verbouwingen of bij een verhuizing.

 • Goedkopere transport dan bij een wooncontainer
 • Makkelijk te (ver)plaatsen en direct klaar voor gebruik
 • Sterk geïsoleerd en voorzien van boiler en verwarming
 • Voldoen altijd aan alle veiligheids- en brandveiligheidsnormen
Bekijk producten
Meer

Woonunit kopen?

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

 • Gratis offerte
 • Levering in heel de Benelux
 • Ruime voorraad
 • Professioneel advies
Gratis offerte aanvragen
of bel 085 250 00 57

Waarom een woonunit kopen?

Door onze ervaring kunnen we je perfect van advies voorzien over welk antwoord het best past bij jouw toestand. Daarnaast zijn de woonunits ook direct bruikbaar voor de verhuur. Al onze oplossingen voor wonen komen uit onze eigen productie. We werken alleen samen met het meest hoogwaardige materiaal en de beste leveranciers. Zo bouwen wij onze woonunits samen met de producent Easywagon.

Een woonunit aanschaffen kan diverse redenen hebben. Van slaapplaats voor de nacht tot tijdelijke gezinswoning of huisvesting van een groot aantal collega’s. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en voorzien je van advies over een woonunit die daarbij past. Maar één ding hebben alle woonunits gemeen: ze zijn allemaal prettig om in te wonen. Want ook een tijdelijk huis moet als een thuis voelen!

Compleet ingerichte en volgens SNF-eisen woonunit kopen

Onze woonunits voldoen aan de door Stichting Normering Flexwonen (SNF) gestelde eisen. Daarbij zijn ze standaard uitgerust met TV, 4-pits gasstel, was-en-droogcombinatie, tafel met 4 stoelen, twee 230 V aansluitingen, oven, afzuigkap, koelkast, spoelbak, wastafel toilet, Led-verlichting, douche met kraan met thermostaat, draai-kiepraam met dubbel glas, boiler en Wifi.

Makkelijk, snel en overal te plaatsen

Een mobiele woonunit kopen, maar dan ook echt mobiel. Dit betekent dat ze of op wielen staan en dus vrijwel op alle plekken geplaatst kunnen worden. Of ze zijn gewoon eenvoudig te plaatsen. Alle woonunits hebben enkel stroom en water aan- en afvoer nodig. Zodra dit is aangesloten, draait de unit vrijwel zelf. Dan hoef je er bijna niet meer naar om te kijken!

Projecten en maatwerk

Veel bedrijven, zoals groente- en fruittelers, werken in de seizoenen van oogst met extra medewerkers. Deze doen voor een langere periode werk voor het bedrijf. Op de eerste plaats wil je dat men zich thuis voelt, maar ook dat zij van alles zijn voorzien. Een woonunit is de oplossing. Hierin bieden we naast totaal oplossingen voor woonruimte, ook diverse typen sanitaire voorzieningen zoals toiletwagens en mobiele badkamers.

Door onze ruime ervaring, brede aanbod en de beste service, zijn wij in staat om jouw uitdaging voor tijdelijke huisvesting aan te gaan. Bij de plaatsing van meer woonunits en sanitaire units, zorgen wij voor een goede infrastructuur met juiste aan- en afvoer, maar ook voor stroom en netwerk.

Ook voor andere zakelijke oplossingen zit u bij ons goed. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor unit of verkoopwagen.

Eigen ontwerp en productie

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van mobiele voorzieningen verder gaat dan alleen een breed aanbod, goed materiaal en een praktisch antwoord. We ontwerpen, maken en bouwen onze oplossingen zelf. Dit doen we samen met onze partner Easywagon. Zo bieden we een uniek verhuur- en verkoopaanbod voor onze klanten in de Benelux. Zo ook bij een woonunit kopen.

Hoogwaardig, stijlvol, en duurzame woonunit kopen

Al onze wagens en units zijn door ons gebouwd met het nieuwste en meest duurzame materiaal. Ook kijken we naar de markt en trends, om zo onze producten te voorzien van de laatste innovaties en technieken. Door onze lange ervaring in de wereld van evenementen, zijn we expert in het bouwen van robuuste wagens en units met een afwerking die modern en stijlvol is.

Hygiëne en schoonmaak

Bij het ontwerp en de bouw van onze woonunits, houden we al rekening met intensief gebruik en dat alles makkelijk en netjes schoon te houden is. We werken bijvoorbeeld met:

 • Gladde wanden
 • Stevige en aflopende vloeren van anti-slipvinyl
 • Sterk meubilair
 • Duurzaam kunststof in plaats van hout
 • Robuust leidingwerk

Onze visie op tijdelijk wonen

Bij Rentwereld vinden we dat het aanbieden van tijdelijke woonoplossingen, verder gaat dan alleen een breed assortiment, comfort en goede materialen. Wij geloven in het zijn van een betrouwbare partner die nét even dat stapje extra zet. Zowel in kwaliteit en techniek, als op het gebied van service en aandacht voor wat we doen. Met hoge kwaliteit en betrouwbare materialen, eigen productie, snelle en flexibele service en een ruime voorraad, is Rentwereld gegroeid tot de grootste aanbieder van mobiele woonunits in de Benelux.

Dus een woonunit kopen? Neem contact op met de meest geschikte partij: Rentwereld!

Veelgestelde vragen

Hoe duur is een woonunit?

Bij Rentwereld heb je al een mobiele woonunit vanaf € 21.000,-. Je bezit dan een comfortabele woonruimte waar alles in zit wat je nodig hebt. Onze prijzen kunnen verschillen. Dit is geheel afhankelijk van de type woonunit, de afleverlocatie, transportkosten en beschikbaarheid. Voor een exacte prijs kun je een offerte voor specifieke producten aanvragen.

Hoe groot is een woonunit?

De breedte van onze woonunits is 250 cm of 230 cm. De lengte verschilt wat meer. Zo hebben wij een model dat een lengte van 320 cm heeft, maar ook een model dat een lengte van 900 cm heeft.

Wat zijn transportkosten vervoer woonunit?

Dit hangt geheel af van de afleverlocatie, neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt!

Hoeveel weegt een woonunit?

Rentwereld beschikt over diverse modellen woonunits. Zo loopt het eigen gewicht van 1000 kg tot 2500 kg. Bekijk onze specifieke modellen voor meer informatie!

Hoelang mag je in woonunit wonen?

Dit verschilt enorm. Het is hierbij belangrijk dat de reden voor het wonen in een woonunit (tiny house) mee wordt genomen. De regels zijn namelijk anders voor iemand die in een verbouwing zit dan voor werknemers die tijdelijk ergens huisvesten.

Naast verkopen, verhuren jullie ook woonunits?

Ja zeker! Maar niet alleen dat. Naast woonunits verhuren wij nog een breed assortiment aan andere mobiele voorzieningen.

Hebben jullie nog andere units te koop?

Ja zeker, het houdt niet op bij een breed aanbod aan verhuur. Bekijk ook eens ons verkoop aanbod naast de woonunit

Rentwereld is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.

Dealer van: