Project met meerdere woonunits in Buren

Rentwereld is ook voor grote aantallen woonunits de specialist. In het koninklijke plaatsje Buren (gemeente) plaatsten wij afgelopen zaterdag 6 stuks woonunits van het model 733.

Juist wanneer er meerdere woonunits woonunits dienen te worden geplaatst voor een langere periode, komt ons specialisme het beste naar voren. Wij geloven namelijk in het zijn van méér dan alleen een verhuurder of verkoper. Namelijk in het zijn van een actieve en betrokken samenwerkingspartner. Samen met de opdrachtgever zijn we aan de slag gegaan om een slimme infrastructuur te creëren, om zo ruim 24 internationale seizoensmedewerkers een fijn en welkom thuis te bieden.

Meer informatie

Woonunit huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Volledig voorzien

Deze woonunits zijn allemaal uitgerust met volledige keuken, eigen toilet met inloopdouche en biedt de slaapmogelijkheid voor 4 personen.

Onze mobiele woonunits zijn een uniek plug & play concept. Comfortabel, compleet uitgerust en ingericht. Ideaal voor een langere huurperiode en ook nog eens snel geleverd en geïnstalleerd. Hierdoor zorgen we voor ee nkorte installatietijd en het compleet ontzorgen op gebied van bijbehorende water- en stroomfaciliteiten, wat ons uniek maakt. Dit alles door een strak planschema en gelijktijdige levering van apparatuur.

Door onze flexibele aanpak is het mogelijk om onverwachte last-minute wijzigingen in projecten snel en effectief te verwerken!

Projecten en maatwerk

Veel bedrijven zoals agrarische bedrijvengroente- en fruittelers, werken in de oogstseizoenen met internationale seizoensmedewerkers die een voor een langere periode werk verrichten op het bedrijf. Op de eerste plaats wil je dat men zich thuis voelt, maar ook dat zij van alle gemakken zijn voorzien. Hierin bieden we naast totaaloplossingen voor tijdelijke woonruimte, ook verschillende typen sanitaire voorzieningen zoals toiletwagens en mobiele badkamers.

Door onze ruime ervaring, breed assortiment voorzieningen en de beste service, zijn wij in staat om jouw uitdaging voor tijdelijke huisvesting uit handen te nemen. Bij de plaatsing van meerdere woonunits en sanitaire units, zorgen wij voor een naadloze infrastructuur met betrouwbare aan- en afvoer, maar ook stroom- en netwerkvoorzieningen.

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie meer dan alleen woonunits?

Ja zeker, het verhuur assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie ook een verkoop assortiment?

Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment in mobiele voorzieningen die in de verkoop staan. Bekijk hier een greep:

Dealer van: