Rentwereld partner van BMX-kampioene Laura Smulders en Team TVE Sport

Laura Smulders is één van de bekendste BMX’ster ter wereld. Zo nam ze deel aan de Olympische Zomerspelen in 2012 (Londen) en die van Rio de Janeiro in 2016. In Londen won ze de bronzen medaille, in Rio bereikte ze een finaleplaats maar viel in deze finale. Inmiddels werd ze al meerdere malen Nederlands-, Europees- en ook wereldkampioen in 2018. Ze won viermaal de jaarlijks overal ranking op rij en staat bovenaan de lijst van overwinningen wereldbekerwedstrijden.

Meer informatie

Mobiele voorziening huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Een oude bekende

De geboren Horssense, is absoluut geen onbekende voor Wout Cobussen. Als overburen kwamen ze al veel bij elkaar over de vloer en Wout volgde haar op de voet, als supporter maar ook vanuit lokale betrokkenheid. Een samenwerking tussen Rentwereld en het team TVE Sport van Laura Smulders kon dus ook niet lang uitblijven!

Het team TVE Sport is het eigen merkenteam waar Laura, waar ook van haar zus Merel Smulders, deel van uit maakt.

“We kijken er naar uit om samen met het team, de sponsoren en atleten, mooie avonturen aan te gaan en het beste uit iedereen naar boven te halen” aldus Frank Smulders, teammanager van TVE Sport.

Alle ontwikkelingen zijn te volgen op de teamwebsite www.teamTVEsport.nl en het Instagram-account van Laura: @lauraasmulders.

Veelgestelde vragen

Welke mobiele voorzieningen verhuren jullie allemaal?

Het verhuurassortiment van Rentwereld is enorm breed. Hier een greep uit ons grote assortiment.

Verkopen jullie ook mobiele voorzieningen?

Naast een breed verhuur assortiment bieden wij ook diverse mobiele voorzieningen in ons verkoop assortiment. Zo heb je een permanente oplossing:

Dealer van: