Megaproject van 64 woonunits bij Royal Berry: comfortabele huisvesting voor seizoensmedewerkers

In het duurzame glastuinbouwgebied in de Betuwe, tussen Arnhem en Nijmegen, bevindt zich één van het land’s grootste aardbeientelers. Hier gedijen de aardbeien onder de meest optimale omstandigheden, waarbij de aardbeienplanten iedere dag met liefde verzorgd worden om uitstekende kwaliteitsaardbeien te geven.

Ook dit jaar, kregen wij wederom de opdracht om een uniek huisvestingsproject te realiseren: het plaatsen van 64 mobiele units voor tijdelijke huisvesting van seizoensmedewerkers tijdens het oogstseizoen. Dit project vereiste een goed doordachte infrastructuur en technische expertise, waardoor zowel opdrachtgever als bewoners zich snel thuis voelden.

Meer informatie

Woonunit huren?

  • Gratis offerte
  • 24/7 bereikbaar voor spoed
  • Landelijke dekking
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies

Optimaal comfort en gemak: onze mobiele plug & play units

Onze woonunits bieden ultiem comfort en zijn ontworpen als ideale oplossing voor diverse tijdelijke huisvestingsbehoeften:

Efficiënte plaatsing
Met aandacht voor kwaliteit en veiligheid hebben onze ervaren medewerkers de klus in korte tijd succesvol geklaard. De infrastructuur van aan- en afvoer, stroom- en Wifi-netwerk was doordacht, waardoor de bewoners zich snel thuis voelden.

Flexibele mobiliteit
Onze units zijn eenvoudig te (ver)plaatsen en direct klaar voor gebruik, waardoor ze perfect geschikt zijn voor seizoensgebonden projecten.

Geavanceerde voorzieningen
Elke unit is sterk geïsoleerd en voorzien van boiler en verwarming, voldoet aan de hoogste veiligheids- en brandveiligheidsnormen en biedt ruimte voor 2 tot maximaal 5 personen.

Compleet uitgerust
Onze units zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken met oven, afzuigkap, koelkast en 4-pits gasstel, en een moderne badkamer met douche, hangtoilet, sanibroyeur, verwarming en boiler.

Het succes van dit unieke megaproject ligt in onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Met efficiënte plaatsing en uitstekende service hebben we bewezen dat Rentwereld de ideale partner is voor comfortabele en veilige tijdelijke huisvesting.

Bij Rentwereld zijn we trots op onze bijdrage aan dit unieke megaproject bij Royal Berry. Onze mobiele plug & play units hebben bewezen de ideale oplossing te zijn voor diverse tijdelijke huisvestingsbehoeften. Als je op zoek bent naar comfort, flexibiliteit en veiligheid voor jouw project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ontdek hoe Rentwereld met hoogwaardige woonunits jouw project tot een succes kan maken.

 

Veelgestelde vragen

Verhuren jullie meer dan alleen woonunits?

Ja zeker, het verhuur assortiment van Rentwereld is enorm breed. Neem hier een kijkje voor ons assortiment in andere producten.

Hebben jullie ook een verkoop assortiment?

Absoluut! Ook voor de permanente mobiele oplossing ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment:

Dealer van: